Vídeňský telecí řízek

Vídeňský evergreen u vás doma na talíři!

Suroviny na 4 porce

600 g telecí kýty (pečeně)
hladká mouka
strouhanka
200 g másla
2 vejce
sůl

Postup

Maso rozdělíme na čtyři plátky, které do tenka rozklepeme (tzv.na papír). Pak je osolíme a obalíme v trojobalu. Řízky osmažíme na přepuštěném másle po jedné straně do zlatova, po druhé je lžící pouze přeléváme horkým tukem.

Štítky:

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Komentáře

Nenechte si ujít další zajímavé články

Tvor, který jako by nepocházel z tohoto světa
21stoleti.cz

Tvor, který jako by...

Kdysi rozmanitá skupina hlavonožců, vampýrovky,...
Altán pro onkologické pacienty jako místo odpočinku
epochalnisvet.cz

Altán pro onkologické...

Nadějné vyhlídky, tak zněl název kreativního...
Před opuštěným kostelem prý vyfotila ducha. Nyní chce na místo přizvat médium
enigmaplus.cz

Před opuštěným kostelem prý...

V irských médiích se objevila nová...
Britská varianta COVID-19 se rychle šíří
epochaplus.cz

Britská varianta COVID-19 se...

Britská varianta COVID-19 se šíří i přes...
Rizoto s čerstvým špenátem
nasehvezdy.cz

Rizoto s čerstvým špenátem

Recept na vynikající špenátové rizoto, které...
Zázračné oleje
nasehvezdy.cz

Zázračné oleje

Potřebuje vaše tělo po zimě vzpruhu? Tyto oleje mu...
5 zajímavých českých mostů: Znáte je?
epochanacestach.cz

5 zajímavých českých mostů:...

Na našem území je spousta...
Do skleníků v botanických zahradách
epochanacestach.cz

Do skleníků v botanických...

Nevíte, kam byste v zimě...
Říše Chimú: Obětovali dávní lidé bohům to nejcennější?
epochaplus.cz

Říše Chimú: Obětovali dávní...

Plesk, plesk, dětské nožky šlapou do bahna. Malý...
0 shares