Domů     Zázraky se dějí každý den, můžete je prožít i vy
Zázraky se dějí každý den, můžete je prožít i vy
25.10.2024

komerční sdělení

Chcete se dotknout nitra své duše a vydat se na nádhernou cestu k uzdravení na fyzické i emocionální úrovni? Pak by Šamanský Breathwork mohl být pro vás to pravé.

Pod vedením zkušených průvodců v naprostém bezpečí prožijete zázračné chvíle, které navždy změní váš život.

Možná se ptáte, co že to ten šamanský Breathwork vlastně je? Jde o intenzivní, hlubokou cestu k sebepoznání, osobní transformaci a uzdravení na fyzické, emocionální a spirituální úrovni.

Při šamanském Breathworku dochází k rozšířeným stavům vědomí, což umožňuje lidem nahlédnout hluboko do jejich vnitřního světa i bez použití psychedelik.

Individuální nebo skupinové lekce šamanského Breathworku, záleží jen na vás, kterou si zvolíte, přináší účastníkům celou řadu zajímavých benefitů.

Stanovte si svůj vlastní záměr

Než si o nich podrobněji povíme, tak si vysvětlíme, jak důležité je mít před lekcí stanoven svůj vlastní záměr. Záměr je osobní cíl, na který se účastník zaměřuje během terapie.

Může se jednat o uzdravení určité oblasti života, pochopení osobních problémů nebo spirituální růst. Záměr pomáhá nasměrovat léčivou energii během sezení a umožňuje hlubší propojení s vlastními potřebami a přáními.

Stanovení záměru je tak velmi důležitým krokem, protože dává celému  procesu konkrétní směr a účel. Pokud se účastník zaměří na určité téma, může během sezení dostat odpovědi nebo vedení, které hledal.

Uvolnění napětí a příval energie

Na prvním místě jsou to přínosy ve fyzické oblasti. Tím, že se v rámci terapie hluboce a intenzivně dýchá, dochází k okysličení těla, což může zlepšit krevní oběh a podpořit detoxikaci organismu.

Mnoho účastníků popisuje, že po sezení cítí větší vitalitu a energii. Breathwork také pomáhá uvolnit napětí v těle, čímž může snížit bolesti zad, hlavy nebo jiné fyzické nepohodlí.

Někteří účastníci rovněž uvádějí, že u nich po lekci došlo k významnému zkvalitnění spánku. Mnohem snáze usínají a ráno se probouzí čilí a plni energie.

Úleva, klid a vyrovnanost

Dalším z přínosů šamanského Breathworku je uvolňování potlačených emocí. Při sezeních se často otevírají hluboké emoce, které byly dlouhodobě zablokovány nebo potlačeny.

Tyto emoce mohou být spojené s dávnými traumaty, stresovými situacemi nebo nevyřešenými problémy z minulosti. Díky rozšířeným stavům vědomí, které technika navozuje, je možné tyto emoce procítit, uvolnit a transformovat.

Tento proces může vést k emocionální úlevě, většímu pocitu klidu a vyrovnanosti.

Spojením se svým vyšším já

Šamanský Breathwork účastníkům lekcí otevírá dveře k hlubokým spirituálním zážitkům. Při těchto sezeních mohou lidé zažít spojení se svým vyšším já, s duchem nebo s univerzálním vědomím.

Někdy se mohou objevit vize, duchovní průvodci nebo vnitřní moudrost, která napomáhá k pochopení smyslu života a osobní cesty. Tento spirituální aspekt přináší pocit hlubokého spojení a jednoty se světem kolem nás.

Klidný a bezpečný prostor

Účastníky lekcí po celou dobu provází facilitátor, kterému také můžeme říkat průvodce, a který má při šamanském Breathworku klíčovou roli. Jeho úkolem je bezpečně provést účastníky celým procesem.

Facilitátor vytváří bezpečný a podporující prostor, ve kterém se lidé mohou plně uvolnit a věnovat se svým vnitřním prožitkům. Je to průvodce, který pomáhá při dýchání, případně poskytuje energetickou podporu.

Kromě toho, že facilitátor vede samotný dechový proces, často se věnuje i energetické práci s čakrami.

Uvolnění bloků a harmonizace

Čakry jsou energetická centra v těle, která ovlivňují fyzické, emocionální i duchovní zdraví. Během šamanského Breathworku se mohou aktivovat různé bloky právě na úrovni čaker, které mohou bránit volnému proudění energie.

Facilitátor proto v průběhu lekce pracuje s energií, aby tyto bloky uvolnil, harmonizoval energetická centra a podpořil celkovou rovnováhu těla, mysli a ducha.

Hluboká vnitřní transformace

Šamanský Breathwork je tak hluboká a zároveň bezpečná a laskavá léčebná technika, která může přinést uzdravení na mnoha úrovních. Díky tomu, že spojuje práci s dechem, energií a vědomým záměrem, umožňuje lidem dosáhnout hluboké vnitřní transformace.

A to za přímé podpory facilitátora, který hraje v tomto procesu klíčovou roli jako průvodce a podpora účastníků lekcí. Jeho energetická práce s čakrami napomáhá k obnovení rovnováhy v celém systému těla, mysli a ducha.

Kontaktujte nás

Pokud vás šamanský Breathwork zaujal, můžete se připojit k individuálním nebo skupinovým lekcím, které pořádají Paula Portabella a mauricijský šaman Prince. Lekce probíhají v češtině a angličtině.

Tato sezení se konají nejen v Praze, ale i v dalších městech po celé České republice. Pro více informací a rezervace navštivte webovou stránku www.ehtherapy.eu  nebo Instagram @energyhealing_therapy a @princeallum

Související články
7.10.2024
Dcerka poštovního zřízence Pumplmě ve Vlaku dětství i naděje, Popelka z lékárny v Básnících a v poslední době hlavně vesničanka Jana v seriálu Slunečná. Má krásné tmavé oči, nepopiratelné charisma, dva České lvy a říká o sobě, že je pečovatelka. Hereckých genů dostala Tereza Brodská do vínku jako málokdo – však byl také jejím otcem Vlastimil Brodský a matkou je Jana Brejchová! Tereza se narodila
1.10.2024
Po prázdninách se do prostor pražské rozhlasové kavárny Radiocafé na Vinohradské 12 opět vrací populární talk show Hovory W, jejichž protagonisté a zároveň moderátoři Jiří Werich Petrášek a Pavel Mészáros si do něho už tradičně zvou zajímavé hosty. Tento poněkud neobvyklý formát „dva na jednoho“ si pořad udržuje po celou dobu svého desetiletého trvání, a v Radiocafé, kde své hosty představuje
15.9.2024
Doba, kdy se do lázní jezdilo výhradně na léčení po nemoci, na měsíc, a hlavně se žádankou od lékaře, už je pryč. Novým trendem je Medical Wellness, kombinace profesionální léčebné kúry s wellness programem a aktivním odpočinkem. Do lázní dnes Češi míří hlavně za prevencí a posílením zdraví a imunity. Současně mnohem více než dřív žádají profesionální zdravotnické služby v podobě konzultace
10.9.2024
Osvobození od telefonních drátů se přeměnilo na novou závislost, která má dokonce mezinárodní klasifikaci nemocí: F63.8. A jaký máte vztah vy s vašim mobilem? Šťastný, anebo připomíná otrokářství? Dvě třetiny lidí si zkontroluje mobil bezděky i tehdy, když nezvoní, nepípá a ani nevrní. 59 % lidí přiznává, že si bere telefon i do koupelny a na toaletu. Než se objevily chytré telefony, připojovali
27.8.2024
Počasí panující za okny, a předpověď na další dny, nás přesvědčují o tom, že letní počasí se ještě zdaleka nevzdává. Skluzavku, tobogány, skákací hrady… to vše děti milují. Proto tak rády chodí do zábavních center. A proč jim podobné radovánky nepřipravit doma, na zahradě? Když přijedou malí caparti za babičkou a dědečkem, je to vždy pozdvižení. Jak jim ale udělat radost v tom největším horku? Ob
reklama
Šikovné tipy
Poetické kamenné svícny
Také máte doma spoustu kamínků nasbíraných na výletech? Možná jsou mezi nimi i ty ploché, které omlela voda z potoka nebo ta mořská. A právě ty se budou hodit. Budete potřebovat: ploché kameny různých velikostí, lepidlo na kámen, svíčky. 1) Vyberte velký základní kámen a dejte na něj dostatečné množství lepidla. 2) Druhý kámen položte […]
Až skončí grilovací sezona
Čas běží jako splašený, a tak než se nadějeme, sezona grilování skončí. Přátelé se rozjedou do svých městských bytů a až na krátká občasná setkání zbydou jen vzpomínky na to hezké. A také jedna ne moc příjemná povinnost. Bude to chtít vyčistit gril. Co si budeme povídat, to je činnost, kterou nedělá rád snad nikdo […]
Vzpomínka na moře: 5 nápadů, co s mušlemi
Nic neoživí vzpomínky na báječné chvíle o dovolené tak, jako romantické dekorace v plážovém stylu. Není to nci složitého, máme pro vás pár tipů. Velké ulity můžete „osázet“ tillandsiemi, což jsou ty podivuhodné rostliny, které nepotřebují substrát a živiny si vytahují kořeny ze vzduchu. Ale pozor, to je teorie, která platí v jejich domovině. Aby […]
Obrazy z lisovaných květů
Chcete si na stěnu zavěsit skutečný originál? Není to nic nedostupného, dokonce si takovou dekoraci můžete vlastnoručně vyrobit. Inspirací vám může být tradiční japonské umění oshibana. Ačkoli je sušení a lisování květin pro radost a na ozdobu nejspíš skoro tak staré jako lidstvo samo, k dokonalosti a uměleckému směru ho dovedli až Japonci někdy v […]
Nenechte si ujít další zajímavé články
Kostelní poselství mistra Santiniho: 3 jeho méně známé stavby
epochanacestach.cz
Kostelní poselství mistra Santiniho: 3 jeho méně známé stavby
Jan Blažej Santini je tvůrcem, který po sobě zanechává skutečně hluboký odkaz. Lze říci, že kde se objeví jeho stavba, jde rázem ruku v ruce s mocnou energií. Které jeho další objekty jsou plné tajemství? Kostel Nanebevzetí Panny Marie Kde: Kladruby Navštívit benediktinský klášter v Kladrubech ležících asi sedm kilometrů od západočeského Stříbra je skutečně
Málem to se mnou tedy praštilo
skutecnepribehy.cz
Málem to se mnou tedy praštilo
Já tedy vydržím dost, když na to přijde, ale tentokrát jsem měla namále. Pořád něco chcete a ono to nejde. Anajednou blesk z čistého nebe! Možná už tušíte, že jde o nejdůležitější krok mého života. Ano, svatba. Žili jsme se Davidem několik let, když jsem se zmínila, že by bylo dobré se vzít. „To by bylo,“ souhlasil. A tím
Vychutnejte si Meukow, carský koňak slezských bratrů
iluxus.cz
Vychutnejte si Meukow, carský koňak slezských bratrů
Značka Meukow je známá svou bohatou historií a jedinečnou kvalitou a potěší i ty nejnáročnější znalce. Vyrábí se podle místní tradice a patří k těm nejexkluzivnějším koňakům, které jsou na našem trhu
Ty nejlepší brambory na světě
epochalnisvet.cz
Ty nejlepší brambory na světě
Také si myslíte, že uvařit brambory umí každý? Asi ano, ale aby byly opravdu lahodné, hodí se některé jednoduché triky…Že jsou různé varné typy od A, tedy na saláty, po D na kaši, určitě víte, takže vyberete podle toho, co chcete právě uvařit.   Vařte správně Spousta lidí vaří brambory tak, že nalijí do hrnce
Děsivý tanec s mrtvými: Následovala kletba?
epochaplus.cz
Děsivý tanec s mrtvými: Následovala kletba?
Bývalou zaniklou sklářskou ves Hůrka najdeme na Šumavě, asi sedm kilometrů od Železné Rudy. Historie obce se začala psát po roce 1732, kdy byla při sklářské huti Hafenbrändlů založena osada Hůrka, později nazývaná Stará Hůrka. V roce 1766 byla nedaleko založena nová sklárna a místu se začalo říkat Nová Hůrka. V roce 1789 dal Ignác
Hana Vagnerová: Na založení rodiny holt musí být dva!
nasehvezdy.cz
Hana Vagnerová: Na založení rodiny holt musí být dva!
Už přes tři roky je herečka Hana Vagnerová (41), kterou diváci vídají jako soutěžící v pořadu Možné je všechno, zadaná s francouzským fešákem Nicolasem Escavim (37). Jenže zatímco ona se nechala sl
Zikmund Lucemburský: Zasloužil si opovržení Čechů?
historyplus.cz
Zikmund Lucemburský: Zasloužil si opovržení Čechů?
Slavná mše spojená se křtem prince se koná v rozestavěné katedrále sv. Víta v Praze. Římský císař a český král Karel IV. během ní věnuje zdejšímu oltáři sv. Zikmunda 1000 florénů. Právě po tomto světci a zemském patronovi pojmenoval svého novorozeného synka. Už předtím dal na jeho počest ozdobit zlatem a stříbrem tumbu svatořečeného burgundského
Probíhaly na hradě Wewelsburg temné rituály?
enigmaplus.cz
Probíhaly na hradě Wewelsburg temné rituály?
Poté, co nacistická myšlenka o nadřazenosti Árijců získá na popularitě, rozhodne se vůdce SS Heinrich Himmler (1900–1945) najít sídlo pro zástupce čisté rasy. S tím mu díky své údajné schopnosti nahlí
Elegantní exkluzivní župany
rezidenceonline.cz
Elegantní exkluzivní župany
Vyrobené z prvotřídních materiálů, jako jsou hebká bavlna nebo měkké froté, představují symbol pohodlí a elegance. Stylové modely, jež jsou vrcholem sofistikovanosti, nabízejí dokonalý zážitek relaxace nejen po koupeli. TEXT: Blanka Stehlíková, FOTO: archivy firem  
Ambra: Víc než jen legenda
21stoleti.cz
Ambra: Víc než jen legenda
Má prazvláštní původ, přesto to dotáhla až k pověsti legendy. Nakolik je oprávněná, začala věda ale zjišťovat až dost pozdě. Vorvani, jediný zdroj ambry, byli tou dobou už na vyhubení. Výzkum nepomohl
Kuřecí šátečky s houbami a sýrem
nejsemsama.cz
Kuřecí šátečky s houbami a sýrem
Kuřecí kapsy s houbami a sýrem v listovém těstě jsou lahodnou, ale zároveň i celkem sytou večeří pro celou rodinu. Ingredience: 1 balení listového těsta (cca 275 g) 200 g kuřecích prsou 100 g žampionů 1 červená cibule 100 g sýra (např. mozzarella) 1 lžíce oleje 1 vejce sůl pepř Postup: Předehřejte troubu na 180 °C. Kuřecí prsa a žampiony nakrájejte
Dýňové latté po irsku
tisicereceptu.cz
Dýňové latté po irsku
Zahřát se můžete i kávou s kapkou něčeho ostřejšího. Máte-li doma přístroj na espres­so, zkuste si připravit domácí dýňové latté s trochou whisky. Potřebujete ½ dýně Hokkaido 300 ml vody 150 g